Vakuumløft

Alle typer vakuumløftere

Vakuumløftere

Vi arbejder på at blive industriens foretrukne leverandør af vakuumløfter. EGA-Teknik råder over et bredt program i vakuumløftere med både slangeløftere og wireløftere til produktion og industri. Det omfattende standard- og tilbehørsprogram gør det muligt at skræddersy en løsning, så den passer præcist til din virksomheds behov.

Vakuumteknikken

Med vores vakuumløsninger er det muligt at løfte stort set alle genstande, da vakuumeffekten, genereret af pumpe eller ejektor, kan suge på stort set alle overflader, som f.eks. metal, pap, plastik, glas, træ og gummi. Vakuumløftere kan udføres til at løfte de fleste byrder, fra de helt små papkasser til de helt store emner, anhugget centralt i tyngdelinjen eller forskudt med momentbelastning.

Vakuumløftere til dine behov

Vakuumløftere er ultimative til håndtering af forskellige byrder, fra sække og papkasser til porøse materialer som træplader og beton. Hos Ega-Teknik tilbyder vi et bredt udvalg af vakuumløftere i forskellige størrelser, skræddersyet til dine unikke behov. Med vores vakuumløftere er din sikkerhed i top, da de sikrer skånsom håndtering og automatisk frigivelse ved strømafbrydelser, komplekse materialer eller for tunge objekter.  

Håndteringsløsninger med vakuum

Vakuumløftere optimerer løfteopgaver ved at minimere den fysiske belastning for medarbejdere. Ved at automatisere løftet og skabe en ergonomisk korrekt arbejdsstilling reduceres risikoen for skader og overanstrengelse. Dette fører til en sundere og mere produktiv arbejdsstyrke, samtidig med at effektiviteten øges.

Andre typer af løfteudstyr:

Udover et bredt udvalg af taljer, tilbyder vi hos Ega-Teknik også følgende løfteudstyr:

Løftevogne fra Pronomic
Du kan vælge mellem standardvogne eller skræddersyede løftevogne, der opfylder dine specifikke behov.
Løftehandsker
HandAssist, vores nyskabende løftehandske, er designet til at lette håndtering af emner, der vejer op til 20 kg.
Kædetaljer
Håndkædetaljen er det oplagte valg, når du står over for opgaver, der kræver manuel håndtering af tunge byrder.

Kontakt os

Er du interesseret i at indgå et samarbejde eller få mere information om vores produkter og fremstilling heraf, er du meget velkommen til at tage kontakt til Ega-Teknik. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.