Om EGA-Teknik

Om EGA-Teknik

EGA-Teknik er familieejet ingeniør- og handelsvirksomhed med ekspertise i håndtering og løfteteknik.

Vi tilbyder vores kunder rådgivning, design og levering af løsninger til afhjælpning af tunge og lette løft samt arbejdsbelastninger i AT-kategorien “løft, træk og skub”.

I samarbejde med Movomech AB i Sverige, der er en ledende leverandør af håndterings- og løfteudstyr, stiller vi et bredt sortiment af standardløsninger og værktøjer til rådighed for vores kunder. Herudover udvikler og producerer vi udstyr og værktøjer til specifikke opgaver.

Som det fremgår, har EGA-Teknik særligt fokus på personinvolverede håndterings- og arbejdsopgaver. EGA-Tekniks erfaring er indhentet ved mange års arbejde med løfte- og håndteringsopgaver.

Vi har opnået en solid viden om, hvad der kan lade sig gøre og hvordan en given problemstilling mest hensigtsmæssigt, teknisk og økonomisk, finder sin løsning.

Vores samarbejde

EGA-Teknik har opbygget et godt samarbejde med en række eksterne leverandører af komponenter og serviceydelser. Derfor kan vi med egne og eksterne folk supplere vores levering med montage, indkøring og service. 

EGA-Teknik er tæt på den nyeste viden og har det rigtige netværk på området. Vi sætter os ind i kundens behov og ønsker, hvorefter vi fremkommer med forslag til de mest enkle og funktionelle løsninger – alt præsenteret i 3D design.

Kontakt os

Er du interesseret i at indgå et samarbejde eller få mere information om vores produkter og fremstilling heraf, er du meget velkommen til at tage kontakt til Ega-Teknik. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.