Løftehandsker

Få et godt greb

Afhjælper arbejdsbelastningen

Vores HandAssist er et innovativt løfteredskab – en løftehandske – til håndtering af emner, der vejer under 20 kg. På mange arbejdspladser løftes der manuelt byrder i den lavere kategori under 20 kg – og det mange gange om dagen. De mange hyppige gentagelser er hårdt for kroppen og er noget, der slider på den enkelte medarbejder.

For at afhjælpe disse arbejdsbelastninger har EGA-Teknik i samarbejde med slagterikoncernen Danish Crown udviklet et løfteredskab, som assisterer denne type manuelle løftebevægelser.

Brugeren udstyres med en styrende handske, som fjernstyrer en trykluftdrevet talje. På slagterierne griber brugerne det stykke kød som skal håndteres og gribningen udløser en løftebevægelse fra en tynd wire fastgjort i handsken.

Løftehandsker til dine behov

EGA-Teknik har opbygget et godt samarbejde med en række eksterne leverandører af komponenter og serviceydelser. Derfor kan vi med egne og eksterne folk supplere vores levering med montage, indkøring og service.

EGA-Teknik er tæt på den nyeste viden og har det rigtige netværk på området. Vi sætter os ind i kundens behov og ønsker, hvorefter vi fremkommer med forslag til de mest enkle og funktionelle løsninger – alt præsenteret i 3D design.

Kontakt os

Er du interesseret i at indgå et samarbejde eller få mere information om vores produkter og fremstilling heraf, er du meget velkommen til at tage kontakt til Ega-Teknik. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.