Taljer til løfteopgaver

Kæde- og wiretaljer

Taljer

Ny wiretalje, kædetalje eller lufttalje? Det er ofte nødvendigt at anvende en eller anden form for talje, når der i produktionen skal løftes og flyttes både tunge og lette emner. Hos EGA-Teknik har vi mange års erfaring i at rådgive om valg og levering af talje til industrien. EGA-Teknik forhandler, udvikler og producerer følgende typer taljer:

  • El-taljer

  • Wire- og kædetalje

  • Lufttalje

EGA-Teknik har opbygget et godt samarbejde med en række eksterne leverandører af komponenter og serviceydelser. Derfor kan vi med egne og eksterne folk supplere vores levering med montage, indkøring og service. 

EGA-Teknik er tæt på den nyeste viden og har det rigtige netværk på området. Vi sætter os ind i kundens behov og ønsker, hvorefter vi fremkommer med forslag til de mest enkle og funktionelle løsninger – alt præsenteret i 3D design.

Hvad er en kædetalje?

 En kædetalje, som også går under navnet håndkædetalje, er din go-to løsning, når du står over for opgaver, der kræver at løfte tunge byrder manuelt. Det er det perfekte redskab til alt fra montagearbejde til de udfordrende løfteopgaver. 
Vores kædetaljer er både kompakte og lette, hvilket gør dem nemme at opbevare og transportere. Samtidig overrasker de med deres imponerende evne til at klare selv de mest krævende løfteopgaver.  

Sådan kan lufttalje hjælpe

Opdag vores innovative lufttaljer – din nøgle til enkel og præcis løftning. Lufttaljer bruger komprimeret luft til at gøre løfteopgaver lette som en leg. Med en lufttalje kan du løfte og placere byrder med millimeterpræcision, hvilket gør arbejdsopgaver mere effektive og skånsomme. Vores lufttaljer er det perfekte værktøj til at håndtere materialer og udstyr sikkert, designet til at gøre din arbejdsdag lettere. 

Hvorfor vælge wiretalje?

Vores kraftfulde wiretaljer er din partner i tunge løfteopgaver. Med en wiretalje får du pålidelig styrke og præcision til at løfte og flytte selv de tungeste byrder. 

Vores wiretaljer er skabt til at håndtere de mest udfordrende opgaver på byggepladser og i industrien, og de giver dig mulighed for at gøre det med lethed og sikkerhed.

Udstyr til dine løfteopgaver

Det er naturligvis vigtigt, at du vælger det udstyr, som passer netop dine behov. Der findes flere forskellige typer af taljer, så det er vigtigt, at have defineret sit behov, inden man vælger. 

For at sikre dig det helt rigtige udstyr, bør du tage stilling til, hvor mange kg godt du skal løfte samt hvor højt det skal løftes. 

Løftetalje

Med præcision og pålidelighed i højsædet gør vores løftetaljer det muligt for dig at løfte byrder sikkert og effektivt.

Andre typer af løfteudstyr:

Udover et bredt udvalg af taljer, tilbyder vi hos Ega-Teknik også følgende løfteudstyr:

Løftevogne fra Pronomic
Løftevognene fås enten som standardvogn eller tilpasset præcist til det formål, den skal bruges til.
Løftehandsker
Vores HandAssist er et innovativt løfteredskab – en løftehandske – til håndtering af emner, der vejer under 20 kg.
Vakuumløftere
EGA-Teknik råder over et bredt program i vakuumløftere med både slangeløftere og wireløftere til produktion og industri.

Kontakt os

Er du interesseret i at indgå et samarbejde eller få mere information om vores produkter og fremstilling heraf, er du meget velkommen til at tage kontakt til Ega-Teknik. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.