Kraner og løfteudstyr

Vi har et stort udvalg af standardiserede
kraner og løfteudstyr

Løfteudstyr har store fordele

Vores løfteudstyr er med til at minimere tunge, manuelle løft, som i sidste ende munder ud i nedslidning og skader. 

Standardprogrammet i løfteudstyr tæller el- og lufttaljer, kraner, manipulatorer og løftevogne.

Et godt samarbejde

EGA-Teknik har opbygget et godt samarbejde med en række eksterne leverandører af komponenter og serviceydelser. Derfor kan vi med egne og eksterne folk supplere vores levering med montage, indkøring og service. 

EGA-Teknik er tæt på den nyeste viden og har det rigtige netværk på området. Vi sætter os ind i kundens behov og ønsker, hvorefter vi fremkommer med forslag til de mest enkle og funktionelle løsninger – alt præsenteret i 3D design.

Let byrden

Vores produkter kommer i mange varianter og til mange forskellige vægtklasser. For vægten af den byrde, der skal løftes er essentiel, når du vælger en af vores løsninger. Men fælles for alt vores løfteudstyr er, at byrden bliver lettet, at arbejdsniveauet højnes og skaderne mindskes. Dette resulterer i et bedre arbejdsmiljø, gladere medarbejdere og dermed en stærkere virksomhed. 

Kontakt os

Er du interesseret i at indgå et samarbejde eller få mere information om vores produkter og fremstilling heraf, er du meget velkommen til at tage kontakt til Ega-Teknik. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.