Design af løfteudstyr

Vores ingeniører sætter en ære i godt
design af løfteudstyr

Designet får et løft

Når vores ingeniører designer og fremstiller løfte- og håndteringsudstyr, er det ud fra en grundig analyse af de aktuelle ergonomiske forhold og de ønskede funktioner. Vores løfteudstyr er af en kaliber, hvor vi har valgt at netop designet skal have et løft for at møde de efterspurgte behov.

Et godt samarbejde

EGA-Teknik har opbygget et godt samarbejde med en række eksterne leverandører af komponenter og serviceydelser. Derfor kan vi med egne og eksterne folk supplere vores levering med montage, indkøring og service. 

EGA-Teknik er tæt på den nyeste viden og har det rigtige netværk på området. Vi sætter os ind i kundens behov og ønsker, hvorefter vi fremkommer med forslag til de mest enkle og funktionelle løsninger – alt præsenteret i 3D design.

Kvalitet kontra design

For Ega-Teknik ApS er det vigtigt, at både kvalitet og design går hånd i hånd, når vi fremstiller og producerer vores løfteudstyr i Værløse. Vi kan garantere, at det netop er det, det gør, når vores dygtige ingeniører står for fremstillingen af vores produkter.

Kontakt os

Er du interesseret i at indgå et samarbejde eller få mere information om vores produkter og fremstilling heraf, er du meget velkommen til at tage kontakt til Ega-Teknik. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.