Kraner

Travers og svingkraner

Traverskraner

Med det lette aluminiumskinnesystem fra vores svenske samarbejdspartner Movomech, kan vi tilbyde traverskraner og taljebaner i snart sagt alle variationer. Fra de helt små PHB til de helt store AHBIII skinner kan vi lave kraner fra 20 til 1000 kg.

Sving- og knækarmskraner

Svingkraner består af en frithængende lejret kranudlægger til bæring og føring af løfteenheden, typisk en talje. Den er båret af et svingleje som kan fastgøres i væg eller på søjle, heraf begreberne vægsvingkran og søjlesvingkran. Vore svingkraner har typisk en rotation på 275 grader og bæreevne fra 60 til 250 kg.

Vores svingkraner kan fås i mange forskellige varianter. En populær model er svingkranen med knækarm som kan være den bedste løsning. Tilfælde med snæver plads eller komplekse håndteringsforhold, kan gøre en standard svingkran mindre optimal.

Kontakt os

Er du interesseret i at indgå et samarbejde eller få mere information om vores produkter og fremstilling heraf, er du meget velkommen til at tage kontakt til Ega-Teknik. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.